Новини
Погода

Погода на 10 вересня: дощі та грозу обіцяють на Хмельниччині

Вихідні на Хмельниччині минуть з суцільними опадами. На завтра по всій території області обіцяють дощі, подекуди грози. Температура повітря вдень та вночі не дуже відрізнятиметься.

За інформацією Хмельницького центру з гідрометеорології протягом дня у суботу, 10 вересня, на Хмельниччині – хмарно, вночі дощ, вдень значний дощ, гроза. Вітер південно-східний  7-12 м/с, місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 9-14° тепла, вдень 15-20° тепла.

Протягом усього дня у Хмельницькому буде триматися хмарна погода. У другій половині дня очікується сильний дощ, який йтиме до самого вечора. Температура повітря вранці +14, вдень +17, ввечері +16.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Удень і ввечері йтиме сильний дощ, який поступово слабшатиме. Температура повітря вранці +15, вдень +19, ввечері +17.

Протягом усього дня у Шепетівці буде триматися хмарна погода. Вранці очікується дрібний дощ, удень він посилиться, а ближче до вечора йому на зміну прийде дощ із грозою. Температура повітря вранці +11, вдень +13, увечері +15.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook