Новини
Суспільство

Вогнеборці Кам’янеччини представляють Україну в міжнародних тренуваннях. ФОТО

У Польщі стартували нічні технічно-медичні маневри рятувальників різних країн “Save a live”. У тренуваннях Україну представляють вогнеборці Кам’янець-Подільського району.

Під час тренувань відпрацьовуються питання порятунку людей під час аварії на залізниці з витоком хімічно-небезпечних речовин, евакуації постраждалих із зони забруднення, надання першої домедичної допомоги постраждалим. Також буде створено міжнародні рятувальні команди для тренувань з наявним мовним бар’єром.

“Під покровом ночі і навіть в дощ тривають міжнародні технічно-медичні маневри “Save a live”, організовані польськими вогнеборцями. 15 збірних команд рятувальників та медиків різних країн вправляються із завданнями порятунку людського життя та ліквідації наслідків аварії на залізниці. Крім того, серед завдань рятувальних “квестів” присутні розгерметизація ємності з небезпечними хімічними речовинами, стихійні лиха та порятунок людей із понівечених автівок. Програма маневрів розписана до світанку, а досвід, набутий вогнеборцями в таких умовах, точне не стане на заваді їх професійному вдосконаленню!”, – написав заступник начальника Головного управління ДСНС України у Хмельницькій області Андрій Козак на своїй сторінці у Фейсбуці.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook