Новини
Духовність

Незаконно збудовану церкву у Хмельницькому мають знести

Протягом більше, ніж десять років, земля, на якій звели церкву без дозвільних документів, перебувала у власності релігійної громади Української Православної Церкви Московського патріархату. І лише коли там звели невеликий храм, у владі прийняли рішення заборонити релігійній громаді користуватися цією землею. Тепер ділянку мають звільнити від незаконно зведеної будівлі.

Про звільнення землі від незаконної споруди написав на своїй сторінці у соцмережах заступник Хмельницького міського голови Микола Ваврищук.

Питання з релігієзнавства. Побудували церкву без жодних документів, дозволів і погоджень. Тобто, повністю незаконно. Як замолювати такі гріхи? І хто їх “відпускає”? P.S. у п’ятницю депутати Хмельницької міської ради скасували право постійного користування земельною ділянкою для упц мп, яке їм надали більше 10 років тому. Тепер мають звільнити комунальну землю від незаконних споруд,.

У коментарях заступник міського голови також додав, що “забудовників” про незаконність їхніх дій попереджали декілька разів, проте вони не дослухалися.

Яким чином буде звільнятися комунальна земля і хто візьме на себе відповідальність за знесення нехай незаконного, але храму, посадовець не уточнив.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook