Новини
Славутська міська

У Славуті скасували масові заходи до дня міста

Масштабна програма святкування дня міста Славута, яку розробили з розрахунку на 10 днів, більшістю скасована після оприлюднення наказу, в якому йдеться про заборону проведення масових заходів без узгодження з Радою оборони. Залишилися лише ті заходи, які мають індивідуальний та локальний характер.

День міста у Славуті планували святкувати протягом 10 днів – від сьогодні, 15 вересня, і до 25 вересня. Крім того, протягом місяця у навчальних закладах мали реалізовувати благодійні проєкти, ярмарки, виставки, волонтерські акції, спортивні марафони, квести тощо. Більшість із цих заходів, природньо, спрямовані були на велику кількість відвідувачів.

Програму заходів з нагоди святкування дня міста у Славуті оприлюднили вчора. У переліку запланованого були і футбольні матчі, і заїзди на картингах, забіг на честь воїнів, велопробіг. Урочиста частина планувалася на 21 вересня – день народження міста. Крім того, була запланована низка різноманітних творчих ініціатив.

Окремо зазначалося, що заплановані заходи здебільшого матимуть благодійний характер, зібрані кошти планувати спрямувати на потреби ЗСУ.

Проте вже сьогодні у виконавчому комітеті Славутської міської ради опублікували нове повідомлення, в якому йдеться про те, що всі масові заходи з нагоди святкування дня міста скасовано.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook