Новини
Кам'янець-Подільська міська

Негода наробила лиха у Кам’янці-Подільському (ФОТО)

Рятувальники продовжують ліквідовувати наслідки негоди, яка другий день поспіль “хазяйнує” на Хмельниччині. Дісталося, зокрема, й Кам’янцю-Подільському.

Фото з наслідками буревію поширили на сторінці міської ради Кам’янця-Подільського.

Негода призвела до низки поривів ліній електромереж, падіння дерев. Приймає повідомлення про наслідки негоди Оперативна служба міської ради 068-777-15-05. В місті над ліквідацією наслідків працює ДСНС, на роботу викликані комунальні служби, – йдеться у коментарі до фото.

Повалило вітром дерево і на дорозі неподалік Хмельницького. Його оперативно з проїжджої частини прибрали рятувальники.

Загалом, за інформацією ГУ ДСНС у Хмельницькій області, через негоду рятувальники більше десятка разів виїжджали за екстреними викликами. Сьогодні протягом дня негода валила дерева, які падали на проїжджу частину дороги, тротуари, обривали електролінії, а подекуди падали й на автомобілі та домоволодіння. Найбільше дісталося Хмельницькому та Кам’янець-Подільському районам області.

Відео: ГУ ДСНС у Хмельницькій області

Під вечір рятувальникам довелося витягувати з болота автомобіль “швидкої”, який застряг на вулиці Різдвяній у місті Красилів. Бійці ДСНС за допомогою тросу витягнули спецтранспорт на дорогу з твердим покриттям. Завдяки надзвичайникам 63-річного хворого швидко транспортували до Красилівської багатопрофільної лікарні для подальшої госпіталізації.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook