Новини
Погода

Погода на 19 вересня: на Хмельниччині буде вітряно

Вітри вже наробили лиха на території області вчора та сьогодні. Завтра синоптики також обіцяють пориви вітру – до 24 м/с. Сильних опадів не обіцяють, хоча подекуди знову дощитиме.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 19 вересня, в області буде хмарно з проясненням, вночі невеликий дощ, вдень без істотних опадів. Вітер західний  7-12 м/с, пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 3-8° тепла, вдень 11-16° тепла.

У Хмельницькому хмарна погода буде триматися до самого вечора. Уночі буде дощ. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вранці +9, вдень +12, ввечері +9.

У Кам’янці-Подільському очікується похмура погода, вранці можливе невелике прояснення, але безхмарним небо буде недовго. Ранок і день пройдуть без опадів. Увечері можливий сильний дощ. Температура повітря вранці +10, вдень +14, ввечері +10.

З ранку до самого вечора у Шепетівці небо буде вкрите хмарами. Уночі буде дощ. Вранці, вдень та ввечері – без опадів. Температура повітря вранці +9, вдень +13, увечері +8.

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook