Новини
Екологія

Новий сосновий бір висадили у Хмельницькому (ФОТО)

До дня міста у Хмельницькому проводили не лише мистецькі та благодійні заходи. Долучилися до свята також лісівники, які влаштували свою, екологічну акцію з нагоди свята.

Символічно до дня міста у мікрорайоні Дубове висадили пів сотні сосен. Саме ці дерева, саджанці яких виростили працівники Хмельницького лісомисливського господарства, обрали не випадково.

Сосна – символ життєвої сили, сильного характеру та стійкості. Цього ми й бажаємо нашому місту, прокоментували у лісників.

До участі в акції долучилися не лише лісівники, а й молодь, адже саме з їхньої ініціативи організували висадку соснового бору.

Привітав хмельничан зі святом очільник Хмельницького обласного Управління лісового та мисливського господарства Петро Пешко:

Хмельницький – комфортний, динамічно розвивається, має чудовий туристичний потенціал, впевнено взяв курс на євроінтеграцію та є сучасною візитівкою краю. Тут проживають прекрасні люди. А з початком повномасштабного вторгнення місто стало потужним волонтерським хабом та забезпечило надійний тил. Вітаю, Хмельницький. Продовжуй міцніти, розвиватися і крокуй тільки вперед! У нашого міста ще все попереду, як і в нашої рідної України. Перемог нам!

Також він повідомив, що у лісників наразі готуються до осінньої лісокультурної кампанії, під час якої садитимуть ліси в рамках програми “Зелена країна”.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook