Новини
Культура

Хмельницькі театрали передадуть кошти від двох вистав театру у Миколаєві

Колектив Хмельницького обласного музично-драматичного театру ім. М. Старицького підтримує контакт з колегами з Миколаєва та допомагає артистам міста-героя боротися з наслідками ворожих обстрілів.

Про чергову ініціативу, спрямовану на підтримку Миколаївського академічного художнього драматичного театру, розповіли на сторінці театру ім. М. Старицького у соцмережах. Лише нещодавно з Хмельницького до Миколаєва доставили питну воду, яку придбали за запитом від колег.

Але театр у Миколаєві спіткала чергова халепа – внаслідок ворожих обстрілів приміщення суттєво постраждало.

Так виглядав академічний художній драматичний театр у Миколаєві до того, як Україну вирішив “звільнити” від бандерівців “рускій мір”.

Так театр виглядає тепер, після “турботи” та “піклування” росіян.

Щиро співчуваємо колегам та хочемо допомогти в цій ситуації! Саме тому ми перерахуємо Миколаївському театру усі кошти, отримані за вистави «Сватання на Гончарівці», яка відбудеться 28 вересня о 18:00, та «Приборкання норовливої», яка відбудеться 30 вересня о 18:00,повідомили у театрі ім. М. Старицького.

Хмельничани ж можуть долучитися до шляхетної справи, придбавши квиток на виставу. І героїчним миколаївцям таким чином допоможете, і задоволення від гарно проведеного вечора отримаєте.

Нагадаємо, навесні у театрі ім. М. Старицького проводили благодійні вистави, під час яких збирали кошти на потреби ЗСУ.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook