Новини
Інфраструктура

У Шепетівці отримали першу партію вікон для ліквідації наслідків ворожих “прильотів”

У міській раді Шепетівки відзвітували про хід робіт у громаді та перспективні короткострокові плани. Зокрема про те, як триває ліквідація наслідків ракетного удару на День незалежності України.

За інформацією міської ради, перша партія вікон замість вибитих вибуховою хвилею, вже прибула на об’єкти соціальної інфраструктури. Їх вже почали встановлювати. Невдовзі очікують наступну партію – для ліквідації наслідків обстрілу у житлових будинках на сходових майданчиках, повідомили у міській раді.

Також завершують у місті роботи з влаштування тротуарів вулицею Степана Бандери та вулицею Чкалова та продовжують поточний ремонт дороги на вулиці Валі Котика.

До водіїв у міській раді звернулися з проханням бути пильними й максимально уважними та зменшувати швидкість руху під час проїзду ділянкою дороги вулиці Валі Котика від будинку № 113 до виїзду з міста, а також дотримуватися Правил дорожнього руху.

Нагадуємо, що на вказаній ділянці розпочато поточний ремонт дороги із влаштуванням тонкошарового покриття з литих емульсійно-мінеральних сумішей та завезено матеріали. Закликаємо водіїв бути уважними та обережними під час руху! – йдеться у повідомленні міської ради.

Поблизу дитячого садочка “Перлинка”, який роками не мав тротуару, нарешті взялися його облаштовувати. Ремонт запланували від вулиці Української до дошкільного навчального закладу.

Завершують роботи біля Пам’ятного знаку жертвам Голодомору 1932-1933 років, на занедбаність якого кілька місяців тому скаржилися шепетівчани.

Пам’ятний знак днями доповнимо дзвоном, який нам виготовили на замовлення, – повідомили у міській раді Шепетівки.

Також у місті завершили прийом тендерних заявок та розпочали процес закупівлі нових сміттєвих баків для Шепетівської громади.

Як наголосили у міській раді, всі закупівлі оприлюднюються на майданчику Prozorro і перебувають у вільному доступі до вивчення.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook