Новини
Суспільство

У Хмельницькому пішов з життя дитячий лікар

Про втрату, яку понесла медична спільнота, повідомили на сторінці Хмельницької міської дитячої лікарні. Євгену Басарабу, який очолював Чорноострівську районну лікарню та працював ортопедом-травматологом у міській дитячій лікарні, було лише 38.

Світла пам‘ять, Колего… Учора, 02.10.2022р. на 39 році життя після важкої боротьби відійшов у вічність наш колега – лікар, керівник, людина із добрим серцем та щирою душею, Басараб Євген Олександрович. Пам‘ять про Вас назавжди у наших серцях… Щирі співчуття родині і близьким… – йдеться у повідомленні.

Крім Хмельницької міської дитячої лікарні Євген Басараб працював також черговим лікарем у травмпункті при дитячій лікарні. А з 2016 року очолював Чорноострівську районну лікарню.

На сторінці у Фейсбук Чорноострівської ОТГ також висловили слова співчуття з приводу передчасної смерті керівника медичного закладу.

Пішла з життя людина доброї душі, відкритого серця. Не вистачає слів, щоб передати смуток та біль втрати, який страшною звісткою торкнувся не лише сім’ї, але й працівників Чорноострівської селищної ради, жителів громади, які знали, поважали та цінували Євгена Олександровича.

Прощатимуться з лікарем завтра, 4 жовтня, у Вінниці, звідки родом Євген Басараб. 

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook