Новини
Суспільство

Травмований під Лиманом ведмідь проходитиме реабілітацію на Хмельниччині

Парк хижаків “Арден” неподалік Сатанова знову дасть прихисток тварині, яка постраждала від людей. Ведмедя, який отримав контузію під час обстрілу росіян, знайшли в зоопарку. Після лікування на Київщині, реабілітацію він проходитиме на Хмельниччині.

Історію ведмедя розповіли в спільноті UAnimals. Знайшли постраждалу тварину українські військові після того, як місто на Донеччині було звільнене від окупантів. У зоопарку неподалік Лиману було багато диких тварин. З більшістю з них росіяни обійшлися жорстоко. Ведмідь вцілів. Проте отримав контузію від снаряда, що влучив у будинок, де був його вольєр. І загалом тварина перебувала у жахливому стані.

Як повідомили в UAnimals, спочатку пораненого ведмедя лікуватимуть у “Центрі порятунку диких тварин” під Києвом. Коли його стан покращиться, ведмедя перевезуть на Хмельниччину. Тут він проходитиме реабілітацію в “Парку хижаків Арден”, де знайшли прихисток тварини, які постраждали від людської жорстокості.

Нагадаємо, “Парк хижаків Арден” – унікальний реабілітаційний центр. Він розташований неподалік Сатанова, на ділянці у понад 32 гектари на території Національного парку «Подільські Товтри». Рік тому у парку налічувалося 24 ведмеді, 12 вовків та чимало інших диких тварин, яких забрали у людей, що експлуатували їх та утримували у жахливих умовах.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook