Новини
Суспільство

Громадська пральня у Хмельницькому змінить графік роботи

Нова послуга, якою пропонують скористатися не лише переселенцям, а й хмельничанам, – затребувана. Тому громадська пральня, яку відкрили у Хмельницькій лазні №1, з наступного тижня працюватиме більше, аби задовольнити існуючий попит.

Громадська пральня працює з четверга – з 14.00 до 20.00, в п’ятницю та суботу – з 12.00 до 20.00, в неділю – з 10.00 до 20.00. Такий новий графік роботи озвучив директор КП «Чайка» Віталій Присяжнюк.

Правила користування прості: попередньо потрібно записатися за телефоном, в призначену годину прийти без запізнень, обрати потрібний режим прання, закинути речі в пральну машину. Після завершення циклу прання отримати кошик для випраних речей та, за потреби, скористатися сушильною машиною.

Ми рекомендуємо для якісного надання послуги прання ¾ барабана пральної машини заповнити. Поки відбувається процес прання або сушіння, ви можете залишитися в зоні очікування, або скористатися послугами лазні, оскільки для внутрішньо переміщених осіб вони також безкоштовні, – каже Віталій Присяжнюк.  

За новим графіком громадська пральня у приміщенні Хмельницької міської лазні №1 працюватиме, починаючи з четверга, 13 жовтня. Раніше послуги з прання надавалися тричі на тиждень. Проте попит на ці послуги надто великий, тож з початком роботи громадської пральні охочі скористатися її послугами навіть створили певний ажіотаж.  

За час роботи послугами громадської пральні скористалися понад три сотні осіб. Послуги пральні для внутрішньо переміщених осіб безкоштовні, для хмельничан – 75 гривень за кожну послугу (прання та сушіння).

Відео: МТРК Місто

Стокове зображення від Depositphotos

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook