Новини
Меджибізька селищна

Зниклого замкового кота розшукують у Меджибожі

Кота, який став символом замку у Меджибожі, розшукують за допомогою соцмереж. У замку підозрюють, що тварину могли викрасти. Замкового кота просять повернути додому, зважаючи на те, що тримати його вдома небезпечно.

Трохи з гумором, але загалом серйозно повідомили на сторінці Державного історико-культурного заповідника “Межибіж” про розшук замкового кота на ім’я Панич Сенявський. Та попереджають: тварина з норовом, і тримати її вдома – ризиковано.

Увага! РОЗШУК Зник (ймовірно, викрадений) замковий кіт Панич Сенявський. Для тих, хто не дивився кіно “Вождь Червоношкірих” – підказуємо, що тримати молодого Панича вдома – ризиковане “задоволення”. Він народився і виріс в замку, потребує замкових умов, і за свої вольності як уроджений шляхтич готовий гризти кожного. Утримувати “кісю” вдома ризиковано наслідками. Симпатичний, але характер ще той! Якщо ви в цьому переконалися і більше не хочете – поверніть шляхетного звіра. Можна потаємно. І передивіться кіно “Вождь Червоношкірих”, – йдеться у повідомленні.

До допису додали фото зниклого Панича.

Схожа історія була свого часу з котом-переселенцем, який мешкав зі своїми господарями у палаці в Маліївцях. Одного дня кіт пішов разом з туристами до джерела і зник. Власники підозрювали, що його могли “прихопити” з собою відвідувачі палацу, проте згодом кота знайшли на одному з сільських дворів. Від гріха подалі власники разом з твариною повернулися до Києва, звідки на початку повномасштабного вторгнення виїхали на Хмельниччину, рятуючись від обстрілів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook