Новини
Староушицька селищна

Уламки збитої ракети пошкодили будинок на Кам’янеччині (ФОТО)

Із шести ракет, які випустили вчора по Хмельниччині росіяни, три збили сили ППО. Уламки однієї з ракет впали на приватний будинок у Староушицькій громаді Кам’янець-Подільського району. Власниця будинку не постраждала, а от сама будівля серйозно пошкоджена.

Фото будинку в одному з населених пунктів громади поширили на сторінці Староушицької ТГ. Власниця будинку – літня жінка – перебувала всередині.

Вона жива і здорова, і це головне! – прокоментували у громаді.

Щодо інших наслідків вчорашнього обстрілу, то станом на 20.00 електропостачання у Кам’янець-Подільському та Шепетівському районах було відновлене повністю. Без світла залишалися кілька приєднаних до Хмельницької громади сіл та дачний масив “Озерний”. Подекуди світло було відсутнє в обласному центрі. Загалом на цей час електропостачання в області відновили на 98,2%, повідомив у вечірньому зверненні до громади начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Також очільник області показав слід від падіння, ймовірно, ще однієї ракети.

Врахувавши досвід інших міст, у Кам’янець-Подільській районній раді повідомили, що за відсутності електропостачання “задля своєчасного оповіщення населення про ракетну загрозу, містом курсуватимуть патрульні поліцейські автомобілі з увімкненим сиренами“.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook