Новини
Надзвичайні події

У центрі Хмельницького вибухнула та згоріла вантажівка (ФОТО, ВІДЕО)

Чорний дим, що здійнявся в небо, побачили хмельничани в різних куточках міста. Також містяни чули звук вибуху. Як повідомили у надзвичайників, потужне задимлення спричинило займання автомобіля. У соцмережах додали подробиць. За словами очевидців, фура згоріла вщент.

Відео з місця займання виклали оперативно у місцевих телеграм-каналах. Походження масштабного задимлення свідки пояснили так: загорілася фура на будівництві спорткомплексу.

Крім того, хмельничани розповіли, що чули звук вибуху.

Задимлення зникло досить швидко, а очевидці, які бачили пожежу, розповіли, що від фури залишився лише каркас, все решта згоріло вщент.

У надзвичайників інформацію попередньо підтвердили, зазначивши, що на вулиці Прибузькій сталася пожежа автомобіля.

Подробиці згодом.

ОНОВЛЕНО: Як повідомили у надзвичайників, сьогодні, 13 жовтня на перехресті вулиць Прибузька та Свободи у Хмельницькому загорілася вантажівка Iveco. Повідомлення про пожежу до Служби порятунку надійшло об 11:37. Водій за допомогою вогнегасника спробував сам загасити вогонь, але йому це не вдалося, тож викликав надзвичайників. На момент прибуття вогнеборців 1 Державної пожежно-рятувальної частини кабіна вантажівки була охоплена вогнем. Тож рятувальники швидко загасили палаюче авто та врятували від знищення причіп та поруч розташовану ще одну вантажівку. Ймовірною причиною пожежі є несправність електросистеми авто.

Фото та відео з місця події:

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook