Новини
Інфраструктура

У Хмельницькій громаді повністю відновили електропостачання, – начальник ОВА

На п’ятий день після ракетного обстрілу, який серйозно пошкодив об’єкт критичної інфраструктури та створив проблеми з електропостачанням, зокрема, у Хмельницькій громаді, у владі повідомили про стовідсоткову ліквідацію проблеми.

Начальник Хмельницької обласної військової адміністрації почав ранок святкового для українців дня позитивними новинами.

За словами посадовця, всі домогосподарства заживлені, енергомережа працює в нормальному режимі. Також Сергій Гамалій подякував за терпіння тим мешканцям громади, які декілька днів, поки тривали відновлювальні роботи, провели без світла.

Нагадаємо, у понеділок, 10 жовтня, під час масованого ракетного удару по Україні, у Хмельницькому три ракети поцілили в одну з підстанцій. В результаті хмельничани три дні мали серйозні проблеми зі світлом – щонайменше шість годин щодня електропостачання, зокрема, в обласному центрі не було в деяких мікрорайонах і майже по всьому місту. На четвертий день енергопостачання все ще здійснювалося в аварійному режимі. Трохи понервували мешканці центру Хмельницького, у яких сьогодні вночі знову зникло світло. Щоправда, на кілька хвилин.

У владі продовжують нагадувати всім мешканцям області про необхідність ощадливо ставитися до споживання електроенергії та не перевантажувати мережу у години пік: з 8 до 11 ранку та з 17.00 до 23.00.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook