Новини
Інфраструктура

У Нетішині можливі відключення електроенергії

Місто-супутник Хмельницької атомної електростанції також може мати проблеми з електропостачанням після завданих Росією ракетних ударів та пошкодження об’єктів інфраструктури. Про ймовірну темряву у домівках протягом дня мешканців міста повідомили у виконавчому комітеті міської ради.

Сьогоднішня ранкова повітряна тривога, яка для мешканців Хмельниччини тривала 10 хвилин, для решти областей – довше, принесла погані новини для киян та жителів Київщини. Ворог вкотре вийшов вступити у двобій з об’єктом енергетичної інфраструктури та ситуативно переміг його, завдавши ракетним ударом суттєвої шкоди. Мешканців столиці та області попередили про можливі аварійні відключення та вкотре закликали ощадливо споживати електрику.

На Хмельниччині наслідки ракетного обстрілу, який стався у понеділок, 10 жовтня, за словами влади, повністю ліквідували. Попри це вчора мешканців Нетішина попередили, що у місті-супутнику Хмельницької АЕС також можна чекати відключень електроенергії за графіком.

Орієнтовно це може відбуватися в період з 12.00 до 14.00, а також з 18.00 до 20.00. Мешканців міста просять не хвилюватися, якщо світло зникатиме у ці години.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook