Новини
Погода

Погода на 19 жовтня: на Хмельниччині задощить

За прогнозами синоптиків, холодні атмосферні фронти завтра принесуть на Хмельниччину невеликі дощі. Також посилиться вітер. І, відповідно, стане холодніше.  Погода псується, отже зима близько і час подбати

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у середу, 19 жовтня, в області буде хмарно з проясненнями, вночі місцями невеликий дощ, вдень невеликий дощ. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вранці та вдень пориви 15-20 м/с. Температура повітря: вночі 6-11° тепла, вдень 11-16° тепла.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Вранці йтиме дощ. Удень та ввечері опадів не очікується. Температура повітря вранці +10, вдень +15, ввечері +9.

Хмарна погода протримається у Кам’янці-Подільському увесь день. Вранці очікується дрібний дощ, який до полудня повинен закінчитися. Вся решта дня пройде без опадів. Температура повітря вранці +11, вдень +17, ввечері +11.

У Шепетівці протягом усього дня небо буде вкрите хмарами. Дощ, який розпочнеться вранці, повинен закінчитися до обіду. Ввечері він піде знову, проте буде значно слабкішим. Температура повітря вранці +11, вдень +14, увечері +8.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook