Новини
Суспільство

У Хмельницькому триває збір бляшанок та парафіну для виготовлення окопних свічок

Оголошень про збір інгредієнтів для виготовлення окопних свічок у соцмережах зараз дуже багато. І потреба у них не зникає, адже зима наближається. Свічок потрібно багато, і, відповідно, багато потрібно бляшанок, парафіну, воску тощо.

Про те, як допомагають мешканці області у виготовленні окопних свічок, розповіли в офісі “Розумне довкілля. Хмельницький”:

Добрий день! Я бачила, ви окопні свічки робите, в мене є кілограмів п’ять парафіну. Але не маю змоги доїхати в Центр, може заберете в мене з автостанції? (пані з села Педоси, Хмельницького району)

В фейсбуці побачили об’яву. Добре, що вийшло вам доправити. Все для наших захисників. (пані з села Тиранівка, Хмельницького району)

У нас є свічки. Хочемо передати їх для виготовлення окопних свічок (представник благодійної організації August Mission)

Такі повідомлення приходять на адресу офісу. Також недопалки свічок передають волонтерам хмельничани та прихожани церков.

Дякуємо усім! Якщо маєте віск, парафін та недопалки свічок – привозьте в Центр управління відходами (проспект Миру, 7) або в наш офіс (вул. Бандери, 2/1а, офіс 323). Є велика потреба у консервних бляшанках, – повідомляють у “Розумному довкіллі”.

Локації, куди здати консервні бляшанки – за посиланням.

Нагадаємо, після того, як волонтери Хмельницького освоїли виробництво окопних свічок, вони взялися робити “українські запальнички

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook