Новини
Кам'янець-Подільська міська

Президент Товариства Червоного Хреста України знову відвідав Хмельниччину

Вдруге на Хмельниччині зустрічали Миколу Поліщука – Президента Товариства Червоного Хреста України. Цього разу з робочим візитом він приїхав до Кам’янця-Подільського. Минулого разу очільник Товариства на початку серпня побував у Хмельницькому, де зустрівся, зокрема, з представниками влади області.

У Кам’янці-Подільському Микола Поліщук зустрівся з головою міської організації ТЧХУ Ігорем Земсковим, керівником Хмельницької обласної організації ТЧХУ Богданом Малінським, єпископом-ординарієм Кам’янець-Подільської дієцезії Леоном Дубравським, начальником управління охорони здоров’я Юрієм Пливанюком та радниками Кам’янець-Подільського міського голови.

Під час зустрічі обговорили створення на базі приміщення Кам’янець-Подільської дієцезії «Центру медико-соціальної реабілітації».

Налагодження партнерських відносин між владою, громадою та релігійними організаціями – невіддільна складова та запорука успішної діяльності на шляху до вирішення конкретних завдань, – зазначив Микола Поліщук

Також Президент Товариства відвідав КНП “Перинатальний центр” Кам’янець-Подільської міської ради та передав на потреби медичного закладу холодильники і морозильну камеру, надані за сприяння ТОВ «Самсунг Електронікс Україна Компані». Наразі це лише частина побутової техніки, яку Товариство передасть місту для потреб громади та ВПО.

Також зустрівся Президент ТЧХУ з міським головою Кам’янця-Подільського Михайлом Посітком та директором перинатального центру Олександром Гурським, з якими продовжив розмову щодо створення «Центру медико-соціальної реабілітації» і  перспектив подальшої співпраці.

На завершення свого візиту Микола Поліщук відзначив тісну співпрацю інституцій, потужну підтримку і допомогу кам’янчанам та вимушеним переселенцям у Кам’янці-Подільському. Також подякував Михайлу Посітку та Леону Дубравському за сприяння діяльності Кам’янець-Подільської міської організації ТЧХУ.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook