Новини
Увага!

Двох зниклих чоловіків розшукують на Хмельниччині

Вже майже місяць, як двоє чоловіків, мешканців сіл у Шепетівському районі, пішли з місця проживання та лікування і відтоді не подають про себе звісток. У поліції просять допомоги в населення, аби встановити місце знаходження обох зниклих. Повідомити про зниклих чоловіків можна у районний відділок поліції Шепетівщини або за телефонами.

Інформацію поширили у правоохоронців Шепетівщини. Розшукуються:

Володимир Степанович Янюк, 1959 року народження, мешканець села Котелянка. Пішов з дому 20 жовтня.

Прикмети: зріст 180 см, волосся русяве із сивиною, очі сірі, має незначну косоокість. Був одягнений: плащ синього кольору, темні спортивні штани, чоботи з білою та чорною смужкою.

Анатолій Кузьмович Гаврилюк, 1962 року народження, мешканець села Жуків. До зникнення перебував в інфекційному відділенні Славутської міської лікарні, звідки пішов 17 жовтня і досі не повернувся ні в медичний заклад, ні за місцем проживання.

Прикмети: зріст 185 см, середня тілобудова, волосся сиве, на лівій руці між великим і вказівним пальцями має татуювання «Ніла».

Повідомити про місце перебування обох чоловіків можна у Шепетівське РУП особисто або за телефонами: 038-40-400-76, 068-621-63-89, 097-164-62-14.

Нагадаємо, на Хмельниччині також розшукують неповнолітню дівчину, яка зникла 5 днів тому.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook