Новини
Увага!

Через аварію на головному водогоні Хмельницький залишився без води

До проблем з електрикою, в обласному центрі додалися проблеми з водопостачанням. У комунальників повідомили про несправності на головному – Чернелівському – водогоні.

Водопостачання у багатьох хмельничан зникло вчора, після ракетного обстрілу об’єкту критичної інфраструктури та знеструмлення значної частини обласного центру. Сьогодні у “Хмельницькводоканалі” повідомили, що водопостачання у всьому місті призупинене через аварію на Чернелівці. Орієнтовний час відновлення – 20.00.

Тим часом у місті комунальники виконують ремонтні роботи на двох ділянках водомереж у Хмельницкому:

  • ліквідують прорив водогону на вул. Перемоги
  • міняють пожежний гідрант на вул. Коновальця

Час закінчення ремонтних робіт тут на відновлення водопостачання, швидше за все, не вплине, зважаючи на проблеми з ним у всьому місті.

Нагадаємо, вранці начальник Хмельницької ОВА повідомив про планове відключення від електропостачання понад 700 населених пунктів області. У декого з хмельничан, за інформацією від обленерго, відбувається також аварійне відключення світла, яке може тривати понад 13 годин.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook