Новини
Погода

Погода на 19 листопада: штормове попередження оголосили на Хмельниччині

Погода продовжує погіршуватися. Особливо це буде помітно на дорогах, адже мокрий сніг та ожеледиця можуть сильно ускладнити рух автомобілів. На Хмельниччині дорожники оперативно відстежують ситуацію, але й водіям потрібно бути пильними. Решті – одягатися тепліше, адже повітря буде морозним.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у суботу, 19 листопада, на Хмельниччині хмарно, вночі та вранці значний сніг та мокрий сніг, в південній частині з дощем, вдень невеликий сніг та мокрий сніг. Налипання мокрого снігу. На дорогах ожеледиця. Вітер північно-західний 7-12 м/с, вдень місцями пориви 15-20 м/с. Температура повітря: протягом доби від 4° морозу до 1° тепла.

Також у ЦГМ оголосили штормове попередження на завтра.

У Хмельницькому протягом усього дня погода буде похмурою. Нічний сильний сніг вранці послабшає, а до середини дня повинен зовсім скінчитися. Температура повітря вранці -2, вдень -3, ввечері -4.

Хмари у Кам’янці-Подільському будуть ховати небо весь час, вдень вони ненадовго зникнуть, щоб ввечері знову зайняти своє колишнє місце. Вночі очікується дощ зі снігом, якому вранці на зміну прийде сніг. У другій половині дня опадів не передбачається. Температура повітря вранці -1, вдень -1, ввечері -3.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Вночі та вранці очікується сильний сніг. Температура повітря вранці -4, вдень -3, увечері -2.

Як завжди у п’ятницю – прогноз на найближчий тиждень від каналу Наголос

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook