Новини
Погода

Погода на 21 листопада: на Хмельниччині подекуди буде багато снігу

Зима, хоч і не в своєму праві, проте поки що завзято хазяйнує в Україні. На Хмельниччину вона завтра принесе багато опадів у вигляді снігу, який йтиме то сильніше, то слабше, але протягом всього дня і ночі. Коливання температури спричинять ожеледицю на дорогах. Про ускладнення на дорогах через метеоумови попереджав сьогодні хмельничан міський голова.

За інформацією Хмельницького обласного центру з гідрометеорології у понеділок, 21 листопада, на Хмельниччині хмарно, вночі невеликий сніг, вдень: сніг, та мокрий сніг, місцями значні опади. На дорогах ожеледиця. Вдень місцями налипання мокрого снігу. Вітер північний 7-12 м/с. Температура повітря: вночі 0-5° морозу, вдень від 3° морозу до 2° тепла.

У Хмельницькому сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Сильний сніг йтиме весь день, щоправда до вечора він стане слабшим. Температура повітря вранці -2, вдень -2, ввечері -1.

Весь день у Кам’янці-Подільському буде хмарним. Протягом усього дня очікується сильний сніг, який ввечері послабшає. Температура повітря вранці -1, вдень -1, ввечері -1.

У Шепетівці сонце в цей день буде рідко з’являтися з-за хмар. Усю другу половину дня йтиме сильний сніг. Температура повітря вранці -2, вдень -2, увечері -2.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook