Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому почали відновлювати роботу критичної інфраструктури

Станом на 18.00 у Хмельницькому вдалося частково відновити електропостачання, теплопостачання та водопостачання. Проте роботи попереду ще багато, а найближчу добу хмельничанам доведеться жити в режимі жорсткої економії. Знову.

Про стан справ у громаді повідомив міський голова Олександр Симчишин.

Наразі частково вдалося відновити роботу (завдяки генераторам) котелень у місті. Тепло має бути (або скоро з’явитися) у 90 відсотків споживачів. Щоправда, треба зважати на те, щоб знову нагріти воду у трубах, знадобиться якийсь час.

Частково відновлено роботу каналізації, частково з’явилося водопостачання у домівках хмельничан. За словами міського голови, вода має поступово з’являтися вже.

Без електропостачання наразі ще половина міста. Енергетики працюють у складних умовах, але роблять все від них залежне, аби повернути місто до нормального життя.

Медичні заклади сьогодні працюють у звичному режимі. Навчальні заклади завтра мають також працювати.

Електротранспорт сьогодні курсувати вже не буде – хмельничанам варто враховувати це, дістаючись додому з роботи.

Протягом найближчої доби варто готуватися до аварійних відключень та максимально споживати електроенергію.

Нагадаємо, Хмельницький був повністю знеструмлений сьогодні, в середині дня, внаслідок чергової масованої атаки росіян на об’єкти інфраструктури по всій країні. За інформацією Повітряних Сил України, під час ракетного обстрілу було знищено загалом 56 повітряних об’єктів.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook