Новини
ДТП

Очевидців чотирьох однотипних ДТП шукають у Хмельницькому

Автомобілям у Хмельницькому, схоже, стає дедалі тісніше. Несподівано рання зима, відгорнутий з доріг до тротуарів сніг, ще більше їх звужує. Відтак потрібна неабияка майстерність, аби ювелірно прослизнути між припаркованими автомобілями. Днями машині спецтехніки це не вдалося і вона зачепила легковик.

Чотири ДТП, в яких, ймовірно, водіям також не вдалося “протиснутися” (або з інших причин, які ще потрібно з’ясувати) сталися у Хмельницькому протягом тижня. Про них, аби знайти очевидців та встановити обставини, повідомили у патрульній поліції Хмельницької області.

На вулиці Кам’янецькій, на парковці торгового центру “Либідь Плаза”, в період з 08:30 до 18:10 16 листопада було пошкоджено лакофарбове покриття бокової лівої частини автомобіля КІА RIO.

На вулиці Ярослава Мудрого, поблизу будинку № 2/А, в період з 15:30 до 22:00 21 листопада було пошкоджено лакофарбове покриття бокової лівої частини автомобіля MERCEDES BENZ CLK 350.

На вулиці Січових Стрільців, поблизу будинку № 2/1, в період з 20:20 години 20 листопада до 09:25 години 21 листопада було пошкоджено лакофарбове покриття передньої лівої частини автомобіля FORD MONDEO.

На вулиці Тернопільській, поблизу будинку № 12/А, в період з 19:30 години 20 листопада до 14:45 години 21 листопада було пошкоджено лакофарбове покриття бокової лівої частини автомобіля SKODA FABIA.

Інформацію, яка допоможе встановити обставини ДТП, правоохоронці просять повідомити за номером 102.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook