Новини
Увага!

На Хмельниччині про повітряну тривогу сповіщатимуть правоохоронці

Наслідуючи приклад інших міст та областей, на Хмельниччині, зважаючи на складну ситуацію з електропостачанням, прийняли рішення сповіщати мешканців населених пунктів про повітряну тривогу “в ручному режимі” у випадку відсутності електроенергії. Робитимуть це правоохоронці через гучномовці.

Нагадаємо, після останнього масованого ракетного удару по Україні, чимало населених пунктів Хмельницької області досі залишаються без електропостачання. А отже – без зв’язку та з непрацюючими системами сповіщення. Крім того, по всій області діють погодинні, аварійні, а іноді спеціальні графіки відключення електропостачання. В таких випадках системи сповіщення також можуть не спрацювати.

Аби убезпечити мешканців області та вчасно повідомляти їх про повітряні загрози, поліцейські робитимуть це через гучномовці на патрульних автомобілях.

Закликаємо мешканців області звертати увагу на такі оповіщення і негайно йти в найближче укриття. Аналогічним чином правоохоронці сповіщатимуть і про відбій повітряної тривоги, повідомили у правоохоронців.

Також всі, хто потребує тепла та підзарядки телефонів і гаджетів, можуть зробити це у поліцейських відділках, додали у правоохоронців.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook