Новини
Інфраструктура

Енергетики Хмельниччини допомагають колегам з Миколаївщини

Попри те, що на Хмельниччині працівники “Хмельницькобленерго” мають чималий шмат роботи з відновлення електропостачання після ворожих обстрілів, вони не могли не відгукнутися на заклик колег з Миколаївської області, які просили про допомогу на деокупованих територіях.

Про бійців енергетичного фронту, які на Хмельниччині працюють в режимі 24/7, але відправили свою команду на південь країни, розповів начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій. На Миколаївщині працівники “Хмельницькобленерго” допомагають відновлювати електропостачання на деокупованих територіях.

Разом з енергетиками Черкащини, Тернопільщини та Прикарпаття вони допомагають оцінювати масштаби лиха, що наробили рашисти на нещодавно звільнених територіях, відновлювати повітряні лінії: десятки і десятки прольотів, що були понівечені в ході активних бойових дій, – написав очільник Хмельниччини.

Нагадаємо, вчорашній день видався непростим для мешканців Хмельниччини, як і всієї України. Погіршення ситуації з електропостачанням призвело до того, що в другій половині дня було скасовано графіки погодинних відключень і запроваджено аварійні. Світло на чималий проміжок часу відключили навіть там, де у попередні тижні воно було постійно. А ті, хто раніше мав систематичні відключення, без електроенергії провели значно більше часу. Про таку можливість ще вранці учора попереджали енергетики.

Яким буде графік відключень сьогодні, 29 листопада, у “Хмельницькобленерго” повідомлять додатково.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook