Новини
Суспільство

Надзвичайники Хмельниччини показали, як рятували Херсон з-під завалів (ФОТО)

Плече допомоги українцям, які пережили окупацію, підставляють всі: прості люди, волонтери, комунальники, правоохоронці, екстрені служби. Міста та села України, що звільнилися з-під ворожого гніту, поступово оговтуються та намагаються повернутися до звичного життя, бодай такого, яким воно може бути під час війни.

Хмельниччина відправляє на допомогу деокупованим містам не лише гуманітарну допомогу. І не лише приймає у себе тих, хто не зможе пережити зиму в містах, де інфраструктура зруйнована або продовжує руйнуватися через ворожі обстріли. З Хмельниччини на схід, північ та південь країни їдуть комунальники, газівники, рятувальники.

Як очищали звільнений Херсон з-під завалів та ліквідовували шкоду, завдану ворогом, показали у відео надзвичайники Хмельниччини, зведений загін яких працював у деокупованому місті.

Розбирали розбомблені будинки, прибирали з доріг залишки ворожої техніки, різали дерева, допомагали евакуйовувати хворих та немічних.

Українців лякали “захопити за три дні”, а ми одягаємо бронежилети і йдемо розбирати завали. Поки Херсон палав під обстрілами ворога, ми йшли в бій… Хай нас небо захистить, бо це наш край, наша земля!кажуть у ГУ ДСНС у Хмельницькій області.

Більше дивіться у відео

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook