Новини
Дунаєвецька міська

У приміщенні податкової на Кам’янеччині запрацював пункт обігріву

У Дунаєвецькій податковій інспекції запрацював Пункт обігріву: у числі перших затишну атмосферу відчули діти-переселенці.

Працівники Дунаєвецької ДПІ підтримали важливе починання за створення додаткових соціально-побутових умов у Центрах обслуговування платників. Тут почав функціонувати Пункт обігріву, де відвідувачі можуть не лише зігрітися, але й попити чаю з печивом та іншими смаколиками.

пункт обігріву у податковій

Одними з перших відчули турботу і гостинність діти-переселенці, мама яких разом з ними прийшла до податкової інспекції для отримання адмінпослуг і щиро дякувала господарям за теплий прийом.

пункт обігріву у Дунаївцях

Пункти обігріву дійсно свідчать про стійкість нашого народу та створені на випадок, якщо не буде електроенергії чи водопостачання. Будь-хто може прийти і скористатись тим, що тут є. Можна підзарядити мобільний телефон, зігрітись, отримати воду, продукти та затишок. Так у Центрі обслуговування платників не лише надаємо громадянам та бізнесу адміністративні, а й інші послуги і сервіси. Разом йдемо до Перемоги! – розповіла начальниця Дунаєвецької ДПІ Наталія Баранюк.

Нагадаємо, це вже другий пункт обігріву, який на Хмельниччині відкрили у приміщенні податкової інспекції. Раніше такий облаштували у Красилові.

За інформацією ДПС у Хмельницькій області

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook