Новини
Інфраструктура

На околицях Хмельницького демонтували блокпости

Укріплені споруди, призначені для оборони населеного пункту в разі потреби, на в’їздах/виїздах з Хмельницького встановили у березні, на початку повномасштабного вторгнення росіян в Україну. Простояли вони майже 9 місяців, проте учора водії помітили, що на двох дорогах у Хмельницькому блокпости зникли.

Про ліквідацію блокпостів на виїзді з Хмельницького в бік Тернополя та у мікрорайоні Ружична повідомляє видання ХМ-ІНСАЙД.

На дорогах Хмельницького демонтували блокпости

Як повідомляє видання, прокоментував ліквідацію блок-поста у мікрорайоні Ружична начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій, зазначивши, що замість стаціонарного там буде мобільний. Він не потребує, зокрема, загороджень, що ускладнюють рух транспорту та спорудження різноманітних споруд та укріплень. Перевірка документів та огляд транспорту на таких блокпостах також проводиться, проте відбувається цей процес швидше.

Нагадаємо, у перші місяці війни, коли відбувалася масова евакуація мешканців регіонів, де точилися бойові дії, неодноразовими були випадки ДТП поблизу блокпостів, іноді з летальними наслідками.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook