Новини
Увага!

Очевидців кількох ДТП розшукують правоохоронці на Хмельниччині

Допомогти встановити обставини дорожньо-транспортних пригод просять у патрульній поліції Хмельниччини. ДТП трапилися як у Хмельницькому, так і на трасах області.

За інформацією правоохоронціd, йдеться про чотири ДТП, в яких було пошкоджено чотири автомобілі. Одна з ДТП сталася наприкінці листопада, решта – на початку грудня.

Так, встановлюють патрульні обставини ДТП, яка сталася 24 листопада на 211 кілометрі автодороги М-30 “Стрий-Ізварине”:

Невстановлений водій, керуючи вантажним автомобілем білого кольору, допустив зіткнення з автомобілем HYUNDAI TUCSON та місце події залишив.

У Хмельницькому в період з 19:00 години 3 грудня до 09:30 години 4 грудня на вулиці Черняховського, поблизу будинку 66/1, було пошкоджено задню центральну частину автомобіля марки BMW 520.

Дві ДТП сталися 4 грудня,. У Хмельницькому о 12:30 годині на Копистинському шосе, 2 було пошкоджено ліву частину автомобіля марки HYUNDAI ACCENT. А о 17:45 на 207 кілометрі + 400 метрів автодороги М-30 “Стрий-Ізварине” невстановлений водій, керуючи невстановленим автомобілем, здійснив зіткнення з автомобілем марки RENAULT EXPRES та місце події залишив.

Відділ розшуку та опрацювання матеріалів ДТП УПП в Хмельницькій області просить усіх очевидців чи осіб, які володіють будь-якою інформацією з приводу вищевказаних подій зателефонувати на службу 102 та допомогти встановити обставини, – вкотре просять про допомогу патрульні.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook