Новини
Кримінал

Чоловіка, який попався на крадіжці в супермаркеті, засудили у Хмельницькому

Обікрав винаймачку квартири матері, а потім намагався вкрасти техніку у супермаркеті – невдаха-крадій, до того ж рецидивіст, постав перед судом у Хмельницькому. За вироком суду понад 5 з половиною року він може провести за ґратами.

Хмельничанин, якого вже не раз притягували до кримінальної відповідальності за крадіжки, який мав непогашену судимість, знову вдався до злочину та зрештою постав перед судом.

Як повідомили в Окружній прокуратурі міста Хмельницького, у травні чоловік пробрався у кімнату, яку орендували в його матері, вкрав звідти ноутбук та здав його у ломбард. Наступного місяця спробував здійснити ще одну крадіжку, цього разу у супермаркеті. Проте цього разу його зупинила охорона.

За низку крадіжок, вчинених в умовах воєнного стану, чоловіка засудили до 5 років 7 місяців позбавлення волі. Вирок суду не набрав законної сили та може бути оскаржений в апеляційному порядку.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook