Новини
Кримінал

Закладчиків-“гастролерів” з Буковини затримали на Хмельниччині

Двох мешканців Чернівецької області, які пересувалися на автомобілі Volkswagen Golf, зупинили правоохоронці Кам’янця-Подільського. 21-річний водій мав ознаки наркотичного сп’яніння, а 22-річний пасажир намагався втекти. В автівці поліцейські виявили понад дві сотні типових згортків та пакетиків з наркотиками. “Гастролерів”, які планували поширювати свій “товар” на території Хмельниччини, затримали.

Затримали розповсюджувачів наркотиків вчора, 12 грудня, на вулиці Матросова. Як повідомили у поліції, під час документування адміністративного правопорушення щодо водія, який перебував за кермом під дією наркотиків, його пасажир намагався накивати п’ятами. Проте невдало.

Наркотичні засоби, готові до розповсюдження, у 234 пакунках, правоохоронці вилучили. За фактом події відкрите кримінальне провадження.

За незаконне зберігання, перевезення чи збут наркотичних речовин передбачена відповідальність – від 6 до 10 років ув’язнення з конфіскацією майна. Вирішується питання про оголошення затриманим підозри та обрання їм запобіжного заходу.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook