Новини
Суспільство

“Ялинку мрії” пропонують придбати лісівники мешканцям Хмельниччини

Усім, хто хоче мати на свята особливе дерево, обране не на ринку, а на плантації, лісівники Хмельниччини пропонують послугу “Ялинка мрії”. Аби отримати саме таке дерево, потрібно приїхати у лісництво, пройтися посадкою дерев, обрати те, яке на вас “дивиться”, оплатити і забрати його додому.

Розповіли у лісівників про “Ялинку мрії”, яку вже отримали дівчинка Маргарита та її мама Аліна.

В їхній родині є традиція – не купувати новорічну ялинку на ринку, а обирати святкове деревце в лісі. Батько дівчинки – військовий, захищає Україну. Тож цього року дівчата обирають зимове деревце удвох, але звичай не змінюють: їдуть до лісівників і шукають ту ялинку, яка підкорить їхнє серце”,розповідають у Хмельницькому обласному управлінні лісового та мисливського господарства.

Скористатися послугою “Ялинка мрії» може будь-хто, звернувшись до лісгоспу. На плантації, де лісівники вирощують новорічні деревця спеціально на свята, можна обрати те, яке сподобалося найбільше.

Одразу на місці ялинку заготовляють та маркують і ви повертаєтеся додому із зимовою красунею! Таким чином ялинка коштуватиме навіть дешевше, адже не враховуються логістичні витрати та транспортування, – наголошують у лісівників.

Наразі лісівники Хмельниччини розпочинають продаж ялинок. І вже сьогодні обіцяють поширити на своїх сторінках у соцмережах усі локації та контакти.

Нагадаємо, на свята на Хмельниччині виростили 37 тисяч новорічних дерев

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook