Новини
Городоцька міська

Долю новорічної ялинки у Городку вирішили діти

Зважаючи на те, що Різдво вже на порозі, і Новий рік – на підході, дискусії про те, варто чи ні встановлювати ялинку у тому або іншому місті, селі, селищі потроху втрачають актуальність. Хто хотів визначитися – той визначився, хто хотів рефлексувати, той може продовжувати рефлексувати далі. У місті Городок Хмельницького району долю новорічної ялинки вирішили діти. І, напевно, це правильно, адже це свято – в першу чергу, для дітей.

15-метрову ялинку встановили у центрі Городка напередодні вихідних. До того у місті також певний час зважували, варто чи ні встановлювати новорічне дерево, коли в країні війна. Попри скепсис дорослих, які чомусь вважають, що святкувати – не на часі, діти мають іншу думку. На них власне й орієнтувалися у владі міста.

Додаткових коштів на ялинку витрачати не довелося – як і в багатьох містах, у Городку це штучне дерево, придбане раніше. Так само як і прикраси для нього. А от святкової ілюмінації на ній цього року не буде. Так само як і святкових заходів з нагоди відкриття.

До слова, встановлювали та прикрашали новорічну ялинку у Городку саме в той день, коли по Україні ворог вкотре завдав масованого ракетного обстрілу. Проте це не зупинило комунальників, власне, як не можуть росіяни своєю безпорадною агресією відібрати в українців свята, як би не старалися.

Біля ялинки у Городку всі охочі можуть зробити фото на пам’ять про незламність українського духу та дотримання традицій попри все.

За матеріалами сайту Городок.City

Тим часом у Хмельницькому пошкодили стенд біля ялинки в центрі міста

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook