Новини
Кримінал

За отримання водійських прав мешканець Хмельницького вимагав кілька тисяч гривень

До суду відправлено обвинувальний акт стосовно 37-річного хмельничанина, який намагався шахрайським способом виманити кілька тисяч гривень у чоловіка, який планував скласти іспит на отримання водійських прав.

Події відбувалися у Хмельницькому у вересні минулого року. У Територіальному сервісному центрі МВС хмельничанин познайомився з чоловіком, який переконав його, що для успішної здачі іспиту потрібно заплатити. А сам він знає “потрібних” людей, які в цьому допоможуть. За свої послуги чоловік просив 4 тисячі гривень, які насправді мав намір привласнити.

Будучи переконаним, що в іншому випадку не складе іспит, чоловік погодився заплатити і проінформував про це правоохоронців, – повідомляють в Окружній прокуратурі міста Хмельницького.

Шахрая затримали під час передачі грошей. Тепер на нього чекає суд.

В окружній прокуратурі нагадують: відповідно до ст. 62 Конституції України особа вважається невинуватою у вчиненні злочину і не може бути піддана кримінальному покаранню, доки її вину не буде доведено в законному порядку і встановлено обвинувальним вироком суду.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook