Новини
Екологія

Браконьєрів, які “порибалили” на понад 300 тисяч гривень збитків, піймали на Кам’янеччині

Не з криги – так з човна: відносно тепла погода не дає можливості любителям зимової рибалки сидіти над ополонкою, натомість дає простір для полювання з води. Двох чоловіків, які скористалися нагодою потягати рибу сітками піймали правоохоронці. Не допомогло чоловікам навіть те, що “на промисел” вони вийшли ранесенько.

Близько шостої години ранку вчора, 6 січня, неподалік села Рогізна, що у Китайгородській ОТГ Кам’янець-Подільського району, водні поліцейські запримітили двох чоловіків у човні на річці Дністер. як виявилося, рибалили вони в незаконний спосіб – за допомогою ліскової сітки.

Поки не прибули правоохоронці та працівники Хмельницького рибоохоронного патруля, браконьєри встигли витягнути з води понад 200 рибин загальною вагою 34 кілограми. Завдані збитки, за попередніми підрахунками, становлять майже 344 тисячі гривень.

Розглядається питання щодо внесення відомостей до ЄРДР за фактом незаконної риболовлі, повідомили у Кам’янець-Подільському РУП.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook