Новини
Надзвичайні події

Загиблий міністр внутрішніх справ був депутатом ВР від Хмельниччини

Сьогодні вранці, 18 січня, у місті Бровари Київської області впав гвинтокрил, на борту якого перебувало керівництво МВС. Серед загиблих в авіакатастрофі міністр внутрішніх справ України, колишній народний депутат від Хмельниччини Денис Монастирський.

Денис Монастирський був українським юристом, політиком, міністром внутрішніх справ України, народним депутатом від партії “Слуга народу” (2019-2021 рр.). У нього залишилась дружина, двоє дітей та мати.

Народний депутат України Сергій Мандзій висловив співчуття з приводу втрати.

Нестерпний біль і невимовна туга сьогодні охопила усіх нас: 18 людей загинули у жахливій катастрофі, серед них діти у Броварах. Друг, колега, однодумець та земляк – Денис Анатолійович Монастирський. Велика втрата для нашої Держави! Не можу ще досі повірити в те, що його з нами більше немає.. Вічна пам’ять! Співчуття родинам загиблих…написав в соцмережах народний депутат від Хмельниччини Сергій Мандзій.

Члени партійного осередку “Слуга народу” Хмельницької області доєднуються до співчуття рідним та близьким і сумують з приводу такої невимовної втрати.

Посадовці Хмельниччини також відреагували на загибель міністра МВС.

Станом на ранок відомо про 16 загиблих, серед них — двоє дітей. 9 загиблих перебували на борту гвинтокрила. 22 потерпілих наразі перебувають в лікарні, в тому числі 10 дітей, повідомив голова Національної поліції Ігор Клименко.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook