Новини
Інфраструктура

У Хмельницькому скасували рух тролейбусів

Як і обіцяли напередодні в енергетиків, на Хмельниччині сьогодні від 7 ранку почалося максимальне знеструмлення споживачів. У Хмельницькому через це обіцяють зупинити громадський електротранспорт.

Як повідомили у КП “Електротранс”, рух тролейбусів у в обласному центрі неможливий через відсутність напруги у різних мікрорайонах міста. Яка альтернатива та чи буде вона – наразі у комунальників не повідомляють. Немає такої інформації станом на 9 ранку також і на ресурсах місцевої влади. Поки що у центрі міста ще можна побачити поодинокі “рогаті”, проте чи надовго?

Нагадаємо, сьогодні у Хмельницькій області задіяний графік відключень “6 годин без світла, 2 зі світлом“. Електроенергія відключається одразу за трьома чергами. Причиною такого графіку в “Хмельницькобленерго” назвали початок проведення режимних замірів на території України. З досвіду попередніх тижнів, частина хмельничан проведуть більшість дня не лише без світла, а й без тепла та холодної води, оскільки під час відключень в місті, схоже, виключаються також частина котелень та насосних станцій. Ну, і, звісно, світлофори.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook