Новини
Інфраструктура

8 громад Хмельниччини отримали нові шкільні автобуси

На початку війни 84 шкільні автобуси з Хмельниччини передали на схід України, у Донецьку та Луганську область. Частину з них повернули назад, частина – знищена, частина – досі використовується у регіонах, де тривають бойові дії. Проте і на Хмельниччині автобуси потрібні для перевезень школярів до навчальних закладів. Аби відновити “шкільні” автопарки, влада області поступово закуповує та передає у громади нові транспортні одиниці.

Так, наприкінці минулого року 9 шкільних автобусів передали у 7 громад Хмельницької області. По одному автобусу отримали Красилівська, Новоушицька, Орининська, Деражнянська та Меджибізька громади, по два – Теофіпільська та Чемеровецька.

Сьогодні так само 9 автобусів передали у 8 громад краю. По одному автобусу отримали Антонінська, Зіньківська, Ізяславська, Летичівська, Полонська, Староостропільська та Старосинявська громади, два – Городоцька.

Ключі від ного транспорту вручив начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій.

Очільник області також запевнив, що робота з оновлення шкільних автопарків триватиме і надалі, аби діти могли комфортно та швидко діставатися до закладів освіти.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook