Новини
Культура

У Летичеві відбувся фестиваль Різдвяних колядок (ФОТО)

17 років поспіль у Летичеві, у Санктуарії Летичівської Богородиці, у третю суботу січня відбувається фестиваль Різдвяних колядок. На спільну молитву та уславлення Народження Божого Сина традиційно збирається багато глядачів, і не лише з Летичева, а й з інших міст Хмельницької області. Участь у фестивалі беруть творчі колективи з різних куточків Хмельниччини.

Кожен фестиваль Різдвяних колядок у Санктуарії Летичівської Богородиці – це гарна нагода зустрічі різних поколінь, данина шани традиціям виконання колядок, заохочення до збереження незбагненних скарбів різнобарвності звучання та їхньої неповторної мелодійності.

Цього року Різдвяні колядки для гостей фестивалю виконували творчі колективи з Летичева та Летичівської громади: камерний хор викладачів “Аколада”, вокальний учнівський ансамбль місцевої школи мистецтв, народний аматорський колектив “Кульбаба”, парафіяльний хор Летичівської парафії Внебовзяття Пресвятої Діви Марії, парафії Матері Божої Фатімської з села Майдан-Вербецький, родинний вокальний ансамбль з Летичева (Людмила, Богдан і Давид Цьох), а також вокальна група з села Іванівці. також на фестиваль завітали колективи з села Шаровечка (Хмельницька громада), з Дунаєвець, Вінниці та інших міст, – повідомили у Летичівській селищній ОТГ.

Який був фестиваль Різдвяних колядок у Летичеві минулоріч, дивіться у сюжеті каналу Наголос.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook