Новини
Інфраструктура

Вдень і вночі відключатимуть світло на Хмельниччині 26 січня

Ліміту, який виділили для Хмельниччини на завтра, вистачить лише на те, щоб покрити половину потреб області в електроенергії. Тож і на завтра подолянам потрібно готуватися до відключень за трьома чергами вдень та двома – вночі. У попередні дні декому щастило мати світло більше 4 годин хоча б вночі.

Якщо у попередні дні у “Хмельницькобленерго” повідомляли, що ліміти для області зменшені, то цього разу вони проінформували, що виділених потужностей вистачить на те, щоб покрити лише 50% від потреб. Графік погодинних відключень на завтра не відрізняється від тих, які застосовувалися у вівторок та середу. Чи означає це, що раніше для області все ж виділяли “більше світла”, а на завтра його буде набагато менше – невідомо: комунікація зі споживачами у “Хмельницькобленерго” все ще залишає бажати кращого. Ймовірно, зменшення лімітів пов’язане з тим, що в Україні таки почали проводити режимні заміри навантаження у деяких областях.

З останнього повідомлення можна зробити припущення, що в найгіршому варіанті мешканці Хмельниччини матимуть за добу лише 6 годин світла, в кращому – 12. Перевагу, як і раніше, віддаватимуть заживленню критичної інфраструктурі. За умови ощадливого використання електроенергії, подаватимуть світло тим чергам, які на графіку позначені світлішим кольором.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook