Новини
Суспільство

Подружжя прикордонників трагічно загинуло на Хмельниччині

Обставини загибелі на Хмельниччині чоловіка та дружини – прикордонників Бердянського загону – у Державній прикордонній службі України не повідомляють.

Трагедія сталася сьогодні зранку, 29 січня. Полковник Олександр Доценко та підполковниця Неля Доценко планували зустрітися на Хмельниччині зі своїм сином.

Українське суспільство та журналістська спільнота пам’ятають Нелю, яка тривалий час була речницею Луганського прикордонного загону та доносила інформацію щодо обстановки на лінії розмежування та на кордоні з країною-агресором. Робота Олександра була не публічною, але не менш важливою, адже він здійснював та організовував оперативно-розшукову діяльність. Після повномасштабного вторгнення рашистів подружжя несло службу у складі Сил оборони, які боронять Україну на південному напрямку. Олександр та Неля взяли короткотермінову відпустку, щоб зустрітися з 13-річним сином, який через війну евакуювався з Бердянська до бабусі – матері Нелі. Ця зустріч виявилася останньою. Це велика втрата для всього колективу прикордонного відомства. Офіцери все своє свідоме життя присвятили справі охорони кордонів України, – повідомили у Бердянському прикордонному загоні.

Нагадаємо, сьогодні у ДТП за участі вантажівки MAN та легковика Volkswagen на Хмельниччині загинули водій та пасажирка.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook