Новини
Бізнес

У Хмельницькому відкрився заклад мережі KFC (ФОТО)

Сьогодні в центрі Хмельницького відбулось офіційне відкриття ресторану швидкого харчування KFC. Експерти називають його основним конкурентом McDonald’s в Україні. Попри відсутність активної реклами про день відкриття, сьогодні в закладі досить людно, хоча кількість відвідувачів не можна порівняти з днем відкриття у Хмельницькому McDonald’s.

KFC – це заклад американської мережі швидкого харчування, що спеціалізується на стравах із курятини. Заснована вона була ще в 1952 році Гарландом Сандерсом під назвою Kentucky Fried Chicken. В 90-х бренд скоротив свою назву до абревіатури KFC. Наразі мережа представлена ​​в Україні та у понад 100 країнах світу. KFC – третя у світі мережа ресторанів швидкого харчування після Subway і McDonald’s.

У KFC зазначають, що дотримуються високих стандартів якості та безпеки харчових продуктів. Для приготування страв KFC використовує курку від українських виробників. Все це допомагає забезпечити найвищу якість і відмінний смак страв. А рецепт панірування з 11 трав і спецій є комерційною таємницею та відомий лише декільком співробітникам KFC.

Заклад відкрився за адресою: вул. Проскурівська, 4/3. ТЦ «Дитячий світ». Графік роботи: 9:00-21:00.

Нагадаємо, хмельничани обговорюють відкриття KFC вже кілька тижнів.

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook