Новини
Інфраструктура

Вночі – без обмежень, вдень – по основних чергах: графік відключень для Хмельниччини на 7 лютого

Протягом дня сьогодні, 6 лютого, чимало мешканців Хмельниччини, напевно, помітили, що світла в їхніх домівках побільшало. Попри зниження температури, яке, як очікувалося, мало б більше навантажити мережу та призвести до збільшення кількості відключень, ситуація поки що з точністю до навпаки. Протягом дня декому вдалося обійтися без відключень навіть за основними чергами, в декого відключення відбувалися за “скороченою” програмою. На завтра в енергетиків обіцяють так само “щадний” режим відключень. І навіть більше.

У “Хмельницькобленерго сьогоднішнє знеструмлення лише за однією чергою в період від 11.00 до 15.00 пояснили збільшенням ліміту на цей проміжок часу. Після третьої години дня відключення мали відбуватися лише за основними чергами.

Такий же графік обіцяють у “Хмельницькобленерго” і на завтра, 7 лютого. Вночі доведені ліміти дозволять обійтися без відключень взагалі, вдень – без знеструмлень за додатковими чергами.

Нагадаємо, новий графік складений так, що черги відключаються попарно. Проте завтра є шанс, зазначають у “Хмельницькобленерго”, що вдасться обійтися відключенням лише за однією чергою і ці відключення можуть бути коротшими.

Крім того, існує ймовірність, що погодинні відключення не застосовуватимуться взагалі – якщо “Укренерго” збільшить дозволену величину навантаження.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook