Новини
Суспільство

Близько 300 осіб щодня відвідують мобільний пункт незламності в центрі Хмельницького

Кілька сотень осіб щодня відвідують мобільні пункти незламності, щоб зігрітись, поїсти та зарядити свої гаджети. Всього в Хмельницькому таких наметів два — на вулиці Проскурівській та у мікрорайоні Озерна.

За словами рятувальників, останнім часом відвідувачів поменшало. Загалом з кінця листопада послугами пунктів незламності скористалося понад 34 тисяч людей.

Щоденно до нас звертається близько 250-350 людей. І це лише біля кінотеатру Шевченка. На сьогодні це є актуальним питанням. Йде похолодання, і кількість людей збільшується. Багато людей приходять підзарядити свої телефони, зігрітися. Навіть приносять свої ноутбуки і працюють тут. Тобто люди тут займаються своїми повсякденними справами, – розповідає начальник 3-ї Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України в Хмельницькій області Віталій Куніцин.

Через похолодання та відключення електроенергії мобільні пункти незламності працюватимуть і надалі у звичному режимі. Одночасно намет може вмістити близько 70 людей.

У пунктах незламності є система Старлінк для вільного користування. Чай, кава, дитячий куточок з іграшками. В разі необхідності тут також надають першу медичну допомогу.

Намети працюють цілодобово для всіх охочих. Усі послуги безкоштовні.

Детальніше у сюжеті МТРК “Місто”

Автор: Наталя Кошай

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook