Новини
Суспільство

Жінку з двома дітьми врятували від знущань чоловіка поліцейські у Хмельницькому

Потерпілих поліцейські відвезли до притулку для жертв домашнього насильства, де вони зможуть безкоштовно проживати і отримувати юридичну, психологічну та соціальну допомогу. А от на порушника склали два адмінпротоколи за вчинення домашнього насильства та злісну непокору поліцейським.

Сім’я винаймала квартиру в обласному центрі. Серед білого дня чоловік разом з товаришем прийшов додому у стані сильного алкогольного сп’яніння. Коли жінка не відчинила двері, він їх просто вибив. А далі почав усіляко принижувати дружину і погрожувати їй фізичною розправою.

На щастя, дітей у той час не було вдома. На виклик потерпілої невідкладно виїхала мобільна група поліції з реагування на факти домашнього насильства.

На порушника поліцейські склали адмінпротокол за вчинення насильства в сім’ї, а також за те, що чоловік відреагував на дії правоохоронців агресивно та відмовлявся виконувати їхні вказівки.

Як розповіла потерпіла, в сім’ї працює і займається дітьми вона. Та ще й була змушена терпіти постійні приниження і пиятику. Тож коли їй увірвався терпець, вона вирішила нарешті звернутися за допомогою.

Поліцейські запропонували помістити жінку з дітьми в притулок для жертв домашнього насильства, де їм нададуть юридичну та психологічну підтримку і матеріальну допомогу. Потерпіла погодилась на таку пропозицію і вже ввечері зателефонувала на лінію «102», щоб подякувати поліцейським сектору протидії домашньому насильству за порятунок, – повідомили у поліції Хмельниччини.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook