Новини
Інфраструктура

Аварійні відключення світла можуть застосовуватися на Хмельниччині

Нічний удар дроном по одному з об’єктів інфраструктури у Шепетівському районі та масована ракетна атака, що відбувається просто зараз, можуть призвести до аварійних відключень електроенергії на Хмельниччині. Про це повідомили у “Хмельницькобленерго”.

Нагадаємо, планувалося, що сьогодні, 10 лютого, до середини дня відключень електроенергії на Хмельниччині не буде. Щоправда, попри обіцянки енергетиків, вночі світло у частині області таки зникало – його вимикали по графіку. Також вночі один з випущених росіянами дронів-камікадзе долетів до Хмельниччини та поцілив в об’єкт критичної інфраструктури на Шепетівщині. Об’єкт пошкоджено, північна частина області заживлена за тимчасовою схемою.

Через мережеві обмеження на Хмельниччині може додатково застосовуватися Графік аварійних відключень, окрім погодинних відключень,попередили мешканців області в енергетиків.

Також, зважаючи на те, що наразі через масовану ракетну атаку в Україні оголошена повітряна тривога, перемикання між чергами може відбуватися не по графіку.

За інформацією Укренерго, станом на 10 ранку є “влучання на декількох об’єктах високовольтної інфраструктури в східному та західному, південному регіонах, що призвело до перебоїв з електропостачанням у деяких областях”. Ліквідовувати пошкодження планують після відбою повітряної тривоги.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News 
Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook