Новини
Надзвичайні події

Хмельниччину атакували дроном-камікадзе

Приліт ворожого “шахіда” на Хмельниччині зафіксували вночі, під час тривалої повітряної тривоги у багатьох областях України. Внаслідок атаки дрона сталася пожежа на об’єкті критичної інфраструктури.

Офіційну інформацію повідомив зранку начальник Хмельницької ОВА Сергій Гамалій. За його словами, дрон-камікадзе поцілив в об’єкт критичної інфраструктури близько 4 години ранку у Шепетівському районі. Внаслідок влучання зайнялася пожежа. Загиблих та травмованих не було. Повітряна тривога на території області не оголошувалася.

За інформацією речника Повітряних сил під час нічної атаки було збито 5 із 7 дронів, запущених по Україні, та 5 із 6 ракет “Калібр”. Дрони запускали з Азовського моря, ракети – з Чорного.

Наразі по всій Україні вкотре оголошена повітряна тривога через масовану ракетну атаку. Повідомляється про два пуски ракет з декількох напрямків. Частина запущених ракет вже увійшла в повітряний простір України. Перші вибухи пролунали у Дніпропетровській області.

Автор: Тетяна Новак

Всі новини на одному каналі в Google News  Підписуйтесь та оперативно слідкуйте за новинами у Телеграм, Вайбер, Facebook